flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/6941/20-а

26 квітня 2024, 09:23

СПРАВА № 200/6941/20-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Комунальне підприємство  "Компанія "Вода Донбасу" в особі відокремленого підрозділу Торецького виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства

Відповідач:

Новгородська селищна рада Донецької області

Суть справи:

про скасування рішення від 23.12.2019 року №82

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Буряк І.В., ухвала про прийняття до провадження та призначення підготовчого засідання від  12 квітня 2024 року)

 У Х В А Л И В:

Прийняти до свого провадження адміністративну справу № 200/6941/20-а.

Здійснювати розгляд адміністративної справи одноособово суддею Буряк І.В. в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання в адміністративній справі № 200/6941/20-а на 16.05.2024 о 10 год. 00 хв. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов`янськ, вул. Добровольського, 1.

Зобов’язати Новгородську селищну раду Донецької області опублікувати оголошення про відкриття провадження в адміністративній справі №200/6941/20-а за позовом Комунального підприємства “Компанія “Вода Донбасу” до Новгородської селищної ради Донецької області про визнання дій протиправними, скасування рішення, зобов’язання вчинити певні дії у виданні, в якому цей нормативно-правовий акт був або мав бути офіційно оприлюднений.

Роз’яснити, що оголошення має бути опубліковано не пізніш як за сім днів до підготовчого засідання, а також повинно містити вимоги Комунального підприємства “Компанія “Вода Донбасу” щодо оскаржуваного рішення, реквізити цього акта та дату, час і місце судового розгляду справи.

Зобов’язати Новгородську селищну раду Донецької області надати у підготовче засідання через уповноваженого представника письмові докази на підтвердження опублікування оголошення.

Повідомити учасникам справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання ( в тому числі і про розгляд справи без участі сторін у справі), пояснення та ін. можуть бути подані до суду шляхом направлення їх: через підсистему "Електронний суд", або електронною поштою на офіційну електронну адресу Донецького окружного адміністративного суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua) зі скріпленням електронним підписом учасника справи (його представника).

Роз`яснити сторонам, що веб-адресою сторінки в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, є https://court.gov.ua/sud0570/.

Копію даної ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту підписання.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.