flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 805/15287/13-а

11 квітня 2024, 09:24

СПРАВА № 805/15287/13-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійного захворювання України в Мар'їнському районі

 

Відповідач:

Публічне акціонерне товариство "Красногорівське будівельно-монтажне управління"

 

Суть справи:

про визнання вимоги щодо стягнення капіталізованих платежів та стягнення суми капіталізованих платежів у розмірі 102588,86 грн.

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Крилова М.М., ухвала  заміну сторони виконавчого провадження  від  09 квітня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Заяву   Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про заміну сторони виконавчого провадження у адміністративній справі №805/15287/13 - задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження з примусового виконання виконавчого листа №805/15287/13, виданого 05 лютого 2014 року, з Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області ЄДРПОУ 41325231) на Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області (84122, Донецька обл., м. Слов’янськ, пл. Соборна, 3; Код ЄДРПОУ 13486010).

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Строк на апеляційне оскарження також може бути поновлений в разі його пропуску з інших поважних причин, крім випадків, визначених   частиною другою   статті 299 КАС України.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).      

 

 

 

       

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.