flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/2008/24

13 квітня 2024, 09:25

СПРАВА № 200/2008/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Гончаров Олег Віталійович

 

Відповідач:

Територіальне управління Служби судової охорони у Донецькій області

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання вчинити певні дії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Зеленов А.С., ухвала  про залишення позовної заяви без руху  від  10 квітня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Визнати неповажними причини пропуску строку звернення до суду, викладені у заяві про поновлення строку у справі №200/2008/24 за позовом Гончарова Олега Віталійовича до Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області про визнання протиправною бездіяльності та зобов’язання вчинити певні дії.

 

Залишити без руху позовну заяву Гончарова Олега Віталійовича до Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області про визнання протиправною бездіяльності та зобов’язання вчинити певні дії.

 

Надати позивачу термін протягом десяти днів, починаючи з наступного дня після отримання цієї ухвали, впродовж якого позивачу необхідно усунути недоліки позовної заяви шляхом надання:

 

позовної заяви із зазначенням індексу місця проживання позивача та відомостей про наявність/відсутність електронного кабінету стосовно позивача;

 

копії позовної заяви та доданих до позовної заяви документів відповідно до кількості учасників справи;

 

доказів сплати судового збору у сумі розміром 1211,20 грн, або надати належним чином обґрунтоване клопотання про відстрочення, розстрочення сплати судового збору, зменшення його розміру або звільнення від його сплати;

 

заяву про поновлення строку звернення до суду, в якій необхідно зазначити інші поважні причини пропуску строку звернення до суду та надати суду відповідні докази.

 

У разі не усунення недоліків у встановлений судом строк, позовна заява буде вважатись неподаною, та її буде повернуто позивачу.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. Ухвалу постановлено та підписано 10 квітня 2024 року.

 

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

 

 

        

 

 

 

                    Суддя                                                                                                                                                                   А.С. Зеленов

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.