flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 360/941/22

10 квітня 2024, 09:26

СПРАВА № 360/941/22

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Департамент Патрульної поліції

 

Відповідач:

Шевцов Станіслав Юрійович

 

Суть справи:

про стягнення вартості предметів однострою особистого користування, строк експлуатації яких не закінчився

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Льговська Ю.М., ухвала   про стягнення вартості предметів однострою особистого користування, строк експлуатації яких не закінчився, задовольнити  від  05 березня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Адміністративний позов Департаменту патрульної поліції до Шевцова Станіслава Юрійовича про стягнення вартості предметів однострою особистого користування, строк експлуатації яких не закінчився, задовольнити.

 

Стягнути з Шевцова Станіслава Юрійовича (РНОКПП: 3566902834, місце реєстрації: вул. Петра Мойсеєнка, буд. 15, м. Єнакієве, Донецька область, місце проживання: кварт. Сонячний, буд. 4, кв. 88, м. Золоте-1, Попаснянський район, Луганська область, 93295) на користь Департаменту патрульної поліції (код ЄДРПОУ: 40108646, місцезнаходження: вул. Федора Ернста, буд. 3, м. Київ, 03048) вартість предметів однострою особистого користування, строк експлуатації яких не закінчився, у розмірі 3  920, 82 грн.

 

Повідомлення учасників справи здійснюється через електронну пошту, у тому числі неофіційну, виходячи з презумпції обізнаності (особа, яка, звертаючись до суду, в заяві, або по суті справи, або в заяві з процесуальних питань вказала свою електронну пошту, яка не є офіційною, то вона погоджується на отримання повідомлення саме на цю електронну пошту і має цікавитись, чи отримала лист, чи ні), або через систему “Електронний суд”.

 

Учасник судового процесу, який не має офіційної електронної адреси, повинен виконати вимоги частини другої статті 129 КАС України та за допомогою електронної пошти (телефону) негайно підтвердити суду про отримання судового повідомлення.

 

Повідомлення відповідача в цій справі здійснюється відповідно до положень статті 12-1 Закону України “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України” від 15 квітня 2014 року № 1207-VII.

 

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

 

Рішення може бути оскаржене до суду апеляційної інстанції шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо через суд апеляційної інстанції протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

 

Повне рішення складено 05 березня 2024 року        

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.