flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 805/4614/17-а

26 квітня 2024, 09:27

СПРАВА № 805/4614/17-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Центральне об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Маріуполя Донецької області

 

Відповідач:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Північне"

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій на суму 3417,52 грн.

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Шинкарьова І.В., ухвала  про призначення справи до розгляду  від  24 квітня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Призначити розгляд заяви Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про поновлення пропущеного строку пред’явлення виконавчого листа до примусового виконання та видачі дублікат виконавчого листа по справі №805/4614/17-а до судового розгляду на 29.04.2024 о   14:30   год. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 1, про що повідомити сторін.

ЯВКА СТОРІН ДО СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ НЕ Є ОБОВ'ЯЗКОВОЮ.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів можуть бути подані ними в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. 

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).    

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.