flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 160/5491/24

13 квітня 2024, 09:28

СПРАВА № 160/5491/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Донецький Державний  Університет Внутрішніх справ

 

Відповідач:

Любімов Данил Павлович

 

Суть справи:

про стягнення витрат

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Голуб В.А., ухвала    від  08 квітня 2024 року)

 

У Х В А Л И В:

 

Клопотання позивача про поновлення пропущеного строку звернення - задовольнити.

 

Визнати поважними причини пропуску строку на звернення до суду та поновити пропущений строк звернення до суду з цим позовом.

 

Прийняти до розгляду позовну заяву Донецького державного університету внутрішніх справ до Любімова Данила Павловича про стягнення витрат, пов`язаних з навчанням та утриманням у навчальному закладі, у розмірі 63 764, 25 грн та відкрити провадження по справі № 160/5491/24.

 

Розгляд адміністративної справи № 160/5491/24 здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи.

 

Відповідач у п`ятнадцятиденний строк з дня одержання даної ухвали може подати відзив на позов. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, справу буде розглянуто судом за наявними матеріалами.

 

Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду (ч. 3 ст. 162 КАС України).

 

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву, а відповідач - заперечення протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив. До відповіді на відзив та заперечень застосовуються правила, встановлені ч.ч. 2 - 4 ст. 162 КАС України.

 

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет (http://court.gov.ua).

 

Інформація про права та обов`язки сторін та осіб, які беруть участь у справі, міститься у ст. ст. 44, 45, 47 КАС України.

 

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.