flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 320/8426/23

18 квітня 2024, 09:31

СПРАВА № 320/8426/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Головне управління ДПС у м. Києві  як відокремлений підрозділ ДПС України

 

Відповідач:

Горгуль Людмила  Вікторівна

 

Суть справи:

про стягнення податкового боргу



Донецький окружний адміністративний суд (суддя Аканов О.О., ухвала  про стягнення податкового боргу в розмірі 1040592,76 грн.,-  

 

 від  16 квітня 2023 року)



У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду позовну заяву та відкрити провадження в адміністративній справі №320/8426/23.

Розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження (у письмовому провадженні без повідомлення та виклику сторін).

 

Витребувати з Головного управління ДПС у м. Києві картку особового рахунку з відображенням податкового боргу відповідача.

 

Зобов’язати Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області (місцезнаходження: 02152, м. Київ, вул. Березняківська, 4-А) надати до суду відомості щодо зареєєстрованого місця проживання Горгуль Людмили Вікторівни,  реєстраційний номер облікової картки платника податків 2161707723.

 

Зобов’язати Головне управління Державної міграційної служби України в Донецькій області (місцезнаходження: 87515, Донецька область, місто Маріуполь, вулиця Митрополитська, будинок 20) надати до суду відомості щодо зареєєстрованого місця проживання Горгуль Людмили Вікторівни,  реєстраційний номер облікової картки платника податків 2161707723.

 

Ухвалу додатково надіслати до:

Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області (kyiv@dmsu.gov.ua),

Головного управління Державної міграційної служби України в Донецькій області (dn@dmsu.gov.ua).

 

Встановити відповідачу п'ятнадцятиденний строк з дня вручення відповідачу даної ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позовну заяву, який повинен бути складений та поданий за правилами, встановленими               статтею 162 КАС України, або заяви про визнання позову.

У разі подання відзиву на позов до нього необхідно додати докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Неподання суб’єктом владних повноважень відзиву на позов без поважних причин може бути кваліфіковано судом як визнання позову.

Роз’яснити учасникам справи, що відповідно до вимог статті 94 КАС України письмові докази подаються в оригіналі або в належним чином засвідченій копії, якщо інше не визначено цим Кодексом. Якщо для вирішення спору має значення лише частина документа, подається засвідчений витяг з нього. Учасник справи підтверджує відповідність копії письмового доказу оригіналу, який знаходиться у нього, своїм підписом із зазначенням дати такого засвідчення.

Повідомити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням:http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.    



          Суддя                                                                                   О.О. Аканов

 

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.