flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/3033/24

21 травня 2024, 13:14

СПРАВА № 200/3033/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Макогон Олег Валентинович

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Суть справи:

про зобов'язання вчинити дії щодо перерахунку пенсії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Зінченко О.В., ухвала  про відкриття провадження            від  17 травня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти позовну заяву до розгляду.

 

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Макогона Олега Валентиновича до Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області   про визнання протиправною бездіяльності та зобов’язання вчинити певні дії.

 

Розгляд справи провести суддею одноособово за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

 

Зобов’язати відповідача у п'ятнадцятиденний строк, з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі подати відзив на позовну заяву і всі письмові докази, що підтверджують заперечення проти позову, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

 

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, справу буде розглянуто судом за наявними матеріалами.

 

Роз'яснити сторонам, що позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач   заперечення до початку розгляду справи по суті.

 

Учасники справи мають можливість надсилати заяви по адміністративній справі на офіційну електронну адресу Донецького окружного адміністративного суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua).

 

Учасники справи мають можливість отримати інформацію по справі, що розглядається на офіційному веб - порталі судової влади України в мережі Інтернет (http://court.gov.ua).

 

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

 

Ухвала складена та підписана 17 травня 2024 року.

 

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання.  

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.