flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/2878/24

22 травня 2024, 13:16

СПРАВА № 200/2878/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Головне управління Пенсійного фонду України у Донецькій області

 

Відповідач:

Товариство з обмеженою відповідальністю  "Комунальник"

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій на суму 99421,29 грн.

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Арестова Л.В., ухвала    від  21 травня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

  1. Прийняти   позовну заяву до розгляду.
  2. Відкрити провадження по справі за позовною заявою Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області (місцезнаходження: пл. Соборна, буд. 3, м. Слов’янськ, Донецька область, 84122, код ЄДРПОУ 13486010) до Товариства з обмеженою відповідальністю “Комунальник” (місцезнаходження: вул. Бурденко, буд. 22, м. Костянтинівка, Краматорський район, Донецька область, 85102; код ЄДРОПУ 20332632) про стягнення заборгованості.
  3. Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження суддею Арестовою Л. В. одноособово, без проведення судового засідання та повідомлення (виклику) учасників справи.
  4. Витребувати у відповідача, Товариства з обмеженою відповідальністю “Комунальник”, наступні докази:

- належним чином засвідчені копії квитанцій, платіжних доручень, виписок з банку, тощо, які підтверджують сплату суми боргу на покриття фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій за Списком №2 по працівникам Товариства з обмеженою відповідальністю “Комунальник” за період лютий 2022 року – березень 2024 року в сумі – 99421,29 грн. (якщо таке мало місце);

- всі інші докази, які стали підставою для вчинення спірних дій та прийняття рішень.

Зобов`язати відповідача надати (надіслати) суду витребувані докази засобами електронного зв`язку через підсистему “Електронний суд” в п`ятнадцятиденний строк з дня отримання цієї ухвали.

У разі неможливості подати витребувані докази у встановлений строк, повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п’яти днів з дня отримання даної ухвали.

  1. Встановити відповідачу п’ятнадцятиденний строк для подання до суду відзиву на позовну заяву з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі, шляхом надання (надіслання) до суду засобами електронного зв`язку через підсистему “Електронний суд”.

До відзиву додаються докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Неподання суб’єктом владних повноважень відзиву на позов без поважних причин може бути кваліфіковано судом як визнання позову. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

  1. Третя особа протягом п’ятнадцяти днів з дня отримання ухвали має право надати письмові пояснення та відповідні докази.
  2. Роз’яснити позивачу право на подання відповіді на відзив протягом трьох днів з дня отримання відзиву на позовну заяву, а відповідачу – право на подання заперечень протягом трьох днів з дня отримання відповіді на відзив.

Відповідь на відзив та заперечення одночасно з поданням до суду мають бути надіслані іншим учасникам справи.

  1. Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.
  2. Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за сторінкою на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет (веб-адреса сторінки   http://court.gov.ua/).
  3. Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).  

 

 

 

                    Суддя                                                                                                                                                                     Л.В. Арестова

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.