flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/3022/24

27 травня 2024, 16:02

СПРАВА № 200/3022/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Департамент поліції особистого призначення "Об'єднана штурмова бригада Національної поліції України "Лють"

 

Відповідач:

Поляков Петро Валерійович

 

Суть справи:

про відшкодування  вартості предметів однострою у розмірі 13432,03 грн

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Арестова Л.В., ухвала  про відкриття провадження у справі          від  24 травня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

  1. Прийняти   позовну заяву до розгляду та відкрити провадження по справі за позовною заявою Департаменту поліції особливого призначення “Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України “Лють” (місцезнаходження: вул. Академіка Богомольця, буд. 10, м. Київ, 01601; код ЄДРПОУ 45013109) до Полякова Петра Валерійовича (місце реєстрації: вул. Садова, буд. 29, м. Мар’їнка, Покровський район, Донецька область; місце проживання: вул. Народний пров., буд. 8, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, 50082; рнокпп 3020115912) про відшкодування вартості предметів однострою.

 

  1. Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження одноособово суддею Арестовою Л. В., без проведення судового засідання та повідомлення (виклику) учасників справи.

 

  1. Витребувати у відповідача, Полякова Петра Валерійовича, наступні докази:

 

- належним чином засвідчені докази сплати вартості предметів однострою особистого користування, строк носіння яких не закінчився, у розмірі 13432,03 грн. (квитанції, виписки з банківських рахунків, тощо) (якщо таке мало місце);

 

- всі інші докази, які стали підставою для вчинення спірних дій та прийняття рішень.

 

Зобов`язати відповідача надати (надіслати) суду витребувані докази засобами електронного зв`язку через підсистему “Електронний суд” в п`ятнадцятиденний строк з дня отримання цієї ухвали.

 

У разі не можливості подати витребувані докази у встановлений строк, повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п’яти днів з дня отримання даної ухвали.

 

  1. Встановити відповідачу п’ятнадцятиденний строк для подання до суду відзиву на позовну заяву з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі.

 

До відзиву додаються докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

 

Неподання суб’єктом владних повноважень відзиву на позов без поважних причин може бути кваліфіковано судом як визнання позову. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

 

  1. Роз’яснити позивачу право на подання відповіді на відзив протягом трьох днів з дня отримання відзиву на позовну заяву, а відповідачу – право на подання заперечень протягом трьох днів з дня отримання відповіді на відзив.

 

Відповідь на відзив та заперечення одночасно з поданням до суду мають бути надіслані іншим учасникам справи.

 

  1. Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

 

  1. Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за сторінкою на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет (веб-адреса сторінки   http://court.gov.ua/).

 

  1. Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).  

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.