flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 805/2499/14

11 червня 2024, 15:00

СПРАВА № 805/2499/14

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Відповідач:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Завод Краснополянськживмаш"

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій у розмірі 4253,57 гривень

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Шинкарьова І.В., ухвала  про прийняття до провадження  від  07 червня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Призначити заяву про видачу дубліката виконавчого листа і про поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчого листа у справі №805/2499/14 до судового розгляду на 20 червня 2024 року о 10 годині 45 хвилин, судове засідання відбудеться у приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Добровольського, буд. 1.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, заперечення, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд” до 17 червня 2024 року.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи.

Інформацію щодо роботи суду можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://adm.dn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.    

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.