flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/4141/24

25 червня 2024, 16:45

СПРАВА № 200/4141/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Головне управління ДПС  в Донецькій області

 

Відповідач:

Карпов Анатолій Володимирович

 

Суть справи:

про стягнення податкового боргу у розмірі 51085,54 грн

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Лазарєв В.В., ухвала  про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі    від  24 червня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

      Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління ДПС у Донецькій області до Карпова Анатолія Володимировича про стягнення податкового боргу у розмірі 51085,54 грн.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження суддею одноособово, без проведення судового засідання та виклику учасників справи.

Зобов’язати позивача в п'ятнадцятиденний строк з дня вручення цієї ухвали надати до Донецького окружного адміністративного суду:

- вимогу із доказами надіслання, після виникнення податкового боргу (після 01.08.2022).

Зобов’язати відповідача в п'ятнадцятиденний строк з дня вручення цієї ухвали надати до Донецького окружного адміністративного суду:

- докази, які свідчать про відсутність податкового боргу у сумі 51085,54 грн.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву протягом п'ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи (частини 3, 4 статті 162 КАС України).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом п’яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву, а відповідач - заперечення протягом п’яти днів з дня отримання відповіді на відзив. До відповіді на відзив та заперечень застосовуються правила, встановлені частинами другою - четвертою статті 162 КАС України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається за наступною сторінкою в мережі Інтернет http://adm.dn.court.gov.ua

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню.   

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.